2017

Projecte refugiats

Refugiats i esport.

Des de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) creiem en l’esport com a eina per a la millora psicofísica, emocional i social.

Per això, se cedirà places del Centre Esportiu Municipal Estació del Nord a persones refugiades per tal que realitzin activitats esportives inclusives. Per altra banda, les federacions i clubs esportius que s’ofereixin realitzaran cursos de formació esportiva amb tècnics voluntaris.

A més, tècnics esportius voluntaris rebran cursos per tal de formar nous voluntaris dins els camps de refugiats europeus. L’objectiu és que, un cop formats, siguin els mateixos refugiats els qui dinamitzin esportivament els nens, adolescents i adults que viuen als camps.

En finalitzar aquests projectes es redactarà un manual de bones pràctiques per tal que qualsevol entitat pugui replicar-los.

Amb aquest projecte, la UFEC forma part de la Taula de refugiats de Catalunya i la Taula ciutat refugi de Barcelona.

Cadena gimnasos urban esports

Nova cadena de centres esportius de proximitat.

En els temps que corren l’estalvi és fonamental per a tots nosaltres. Per aquest motiu moltes són les persones que han deixat d’assistir al gimnàs per falta de pressupost per a poder afrontar aquest cost. És per aquest motiu, que moltes cadenes de gimnasos s’han apuntat a la moda de donar uns serveis més econòmics.

Amb el nostre coneixement estem en condicions preferents d’oferir unes instal·lacions i uns serveis de primera qualitat amb uns preus molt competitius dins el sector low cost i amb un bon retorn.

Universitat de l’esport

Creació de titulacions homologades per al sector esportiu.

Comitè Olímpic Català

Actualització i posada a punt de l’organisme.

Estudi i anàlisi de la situació jurídica del Comitè Olímpic Català i els litigis oberts amb el Comitè Olímpic Espanyol. Actualització i reordenació dels Estatuts de l’organisme per tal de preparar la seva posada en marxa, garantir que sigui una institució plenament esportiva al servei de les Federacions esportives de Catalunya, el moviment olímpic i la internacionalització del nostre esport.

Som professionals

Associació que agrupa els professionals de l’àmbit esportiu català.

L’associació de professionals de l’esport de Catalunya és una entitat, que sota l’empara i el suport de la UFEC vol aglutinar el conjunt de professionals del sector per donar-los veu per reivindicar l’excel·lència de la seva tasca i defensar-se davant dels greuges que la professió pateix.

Fundació UFEC

Un nou instrument a favor de l’esport.

Amb la creació d’aquesta fundació, la UFEC i les federacions pretenen aconseguir l’entrada de recursos privats en els diferents projectes esportius del país gràcies als al·licients dels avantatges fiscals que tenen les fundacions. La Fundació UFEC és una entitat sense ànim de lucre, nascuda amb l’objectiu principal de donar suport i promoure l’esport de club del nostre país.

També es pretén conscienciar la població de la importància de l’esport més enllà dels valors merament esportius que hi van associats; l’esport és, també, una eina educativa que promou valors molt positius per a la societat, així com un instrument per a la integració social, facilitador de benestar i salut, creador de nova ocupació laboral i dinamitzador econòmic del territori.

Impulsa’ns

El teu donatiu és el nostre impuls.

Campanya de recaptació de fons amb l’objetiu d’impulsar l’esport català de clubs amb els donatius dels socis per fer-ho possible.

Un salt cap al futur verbalitzat amb un missatge: Impulsa’ns.